Få din Ferrari ud af garagen

Online kursus til dig, der vil blogge og/eller skrive nyhedsbreve for at sælge viden, ekspertise og håndværk

33 trin til at komme i gang med inbound marketing

Inbound marketing handler om at tiltrække interesse online med godt indhold. Vække folks interesse for dine ydelser eller produkter, så de måske vælger at handle med dig. Det er en metode, der er fjernt fra gammeldags reklamer og opsøgende salg.

Outbound marketing er opsøgende og afbrydende markedsføring. Eksempelvis annoncer og reklamer. En meget dyr form for markedsføring, som har mistet effektivitet, fordi vi ikke gider blive afbrudt af reklamer, annoncer og agressive sælgere.

Hvad får du ud af mini-kurset “Få din Ferrari ud af garagen”

  • Kom i gang med at blogge
  • Kom i gang med email-marketing
  • Få inspiration til (nemt) at finde de første 100 kunder
  • Undgå at marketing bliver tidkrævende - med en simpel teknik
  • Få over 100 ideer til blogindlæg, nyhedsbreve og onlinekurser
  • Få has på dine overspringshandlinger
  • Overhal din konkurrenter

Det var super fint, at få en lang række professionelle indspark lige netop, da jeg sidste år stod overfor lancering af min nye webshop og online produktet Styrk din indre power, som består af Ebøger, lydfiler samt øvelser. Jeg fik også oprettet en landingpage

Dine mails fungerede som en form for tjekliste, så det gav overblik over processen. Og samtidig fik jeg alle onlinemarkedsføringsbegreberne helt på plads, så jeg også kunne videregive dem til nogle kursister, jeg underviser på en lederuddannelse, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville dele mine personlige erfaringer.

Det er godt at blive holdt til ilden via de løbende mails, og sideløbende få inspiration til egen autoresponder mail kampagne. Og så er det jo rart at føle, at man er med på trenden.

Elsebeth Fogh

Coach, Elsebeth Fogh

Jeg har fulgt flere af Lisbeths kurser og er virkelig rykket føler jeg.. på mange områder.. Der skrives i et letforståeligt sprog, og selvom jeg har været selvstændig i nu 19 år og føler at det har jeg styr på.

Så kan jeg kun sige, at det er pokkers godt, at få blyanten spidset.. … men intet positivt resultat kommer hvis ikke du selv er indstillet på at yde og at rykke dig… så som mit ordsprog altid har været ”jeg kan hvis jeg vil” …det handler om at gribe de muligheder …de fantastiske værktøjer som Lisbeth serverer for dig… men også at være ”Selvstændig” og selv at ville det…at ville ombord i at få gjort noget ved det.”

Jeg giver Businesskatapult og ”Få din Ferrari ud af garagen” en meget stor del af æren for min ”succes” Et ord som kunstnere absolut ikke kan lide at bruge…

Men Hold da op!! Hvor er det godt at få et skub.. der sker INTET hvis man bare gør som man plejer

Lene Purkær Stefansen

Billedhugger og bronzestøber, Lene Purkær Stefansen

Et inspirerende minikursus, der hjælper dig som iværksætter til at skabe et godt grundlag for din virksomhed. Og ikke mindst får du hver dag en reminder om at GØRE noget - i stedet for bare at drømme om det.

Louise Lambeth

Tekstforfatter, Tekstfokus

Ferrari forløbet gav mig blod på tanden til at starte med at blogge. Lisbeth Scharling tog mig i hånden og viste vejen trin for trin, så det blev overskueligt og nu er en naturlig del af min virksomhed at dele ud af min viden og de redskaber, som jeg ved kan hjælpe mod stress. Forløbet er fuld af guidelines, tips og tricks, som er med til at sikre resultatet.

Kirsten Kristensen

hjælper stressede med at blive på jobbet - eller komme hurtigere tilbage, Kirsten-K Stresshåndtering

WEBwoman, Lisbeth Scharling

Web content designer, WEBwoman KOMMUNIKATION