Facebook tilbyder flere nye funktioner, der kan være guld værd for din forretning: giv besøgende på dit website mulighed for at skrive kommentarer til indholdet

Det er meget værd for din forretning, hvis du kan få besøgende på dit website til at kommentere, hvad du skriver på websitet!

Her kan du teste, hvordan det virker

En ny funktion fra Facebook gør det nemlig muligt for folk at kommentere på dit website - og samtidig bliver deres kommentarer postet på deres personlige profil eller deres Facebook side. Det er nemmere at forstå mulighederne, hvis du leger med på testen ved at poste en kommentar i feltet længere nede.

Kort sagt handler det om effektiv viral markedsføring og branding.

Lav en win-win situation

Skriv en kommentar i feltet herunder. Det bliver fluks postet på din personlige profil på Facebook eller din side på Facebook. Du bestemmer selv, om det skal være på profilen eller siden. Poster du en kommentar på dette indlæg med din Facebook side som afsender, er det reklame til os begge to.

Skriv en kommentar i feltet herunder tjek efterfølgende din profil eller side på Facebook og se, hvad det har ført med sig. Hvis blot 20-30 af dine venner ser kommentaren og linket til siden, du har kommenteret på, er der masser af reklameværdi i det.

Forestil dig så, at du har en sådan kommentar-funktion på dit eget website - og hvad det kan betyde for din forretning, hvis folk kommenterer - og deres venner ser kommentaren sammen med linket til din side.

Hvordan det gøres, kan du læse i bunden af dette indlæg - under kommentarerne.


Sociale plugins til hjemmesider

Her finder du adskillige og meget forskellige muligheder for at trække Facebook ind på dit website via såkaldt sociale plugins. Flere af dem kan bruges kreativt, hvis du overvejer, hvordan de skal integreres og ikke bare smækker dem på som de er.