Her får du et lyntrip til at kombinere blog og Mailchimp for at gøre det meget nemmere og meget hurtigere at sende nyhedsbreve. Det er så smart, at det måske endda får dig til at skrive flere blogindlæg - og sende flere mail.

Har du allerede en blog på dit website og en konto hos MailChimp, vil det tage 2-4 timer at sætte gang i den smarte funktion. Og de timer kommer du lynhurtigt til at tjene ind igen.

Vil bare lige sige, at jeg er så glad for den nye løsning. Det ser så fint ud. Og den funktion med at dele hver torsdag (hvis jeg har skrevet nyt) er god til at holde mig i gang! Jeg er bare glad. TAK!

Sådan skrev en af mine kunder for nylig. Før sommerferien hjalp jeg hende med at opsætte MailChimp, så programmet helt automatisk sender hendes seneste blogindlæg som nyhedsbrev

Hun sender flere nyhedsbreve - helt automatisk. Og skrevet flere blogindlæg.

Man kan gøre det på mange måder. I det konkrete tilfælde har vi opsat systemet til at sende et nyhedsbrev torsdag morgen - HVIS hun har skrevet et blogindlæg. Og det behøver ikke være at langt indlæg.

Har kan du se, hvordan et af mine automatiske nyhedsbreve har set ud.

Med den automatiske funktion behøver du blot - på et eller andet tidspunkt i løbet af ugen - at skrive nogle få gode linjer på din blog. Så ryger de automatisk afsted som et pænt opsat nyhedsbrev. Ingen af dine kunder kan se, at det kører helt automatisk.

Sådan får du kunderne til at længes efter nyhedsbrev

Fordelen er, at du med jævne mellemrum minder dine kunder om, at du er til. Gør det med gode råd, inspiration og viden, de har brug for. Så vil de elske at høre fra dig.

Du bestemmer selv, om det skal være fem gange om ugen, en gang om ugen, en gang hver 14. dag …. Og du kan sagtens kombinere det automatiske nyhedsbrev med manuelle.

Husk i øvrigt at vores læsevaner har ændret sig radikalt de seneste år. Det er særdeles sandsynligt, at dit nyhedsbrev bliver åbnet og læst på en smartphone, så sørg for, at det er mobilvenligt.

PS: Der er forskel på nyhedsbreve og emailmarketing. Først og fremmest er det indholdet, der er forskellige. Teknikken bag er den samme i begge tilfælde.