Lisbeth Scharling fra WEBwoman KOMMUNIKATION har opfundet hismoglyffer - Google-bots pivedyr. De er tegnet af © Iva Villi  og købt hos Dreamstime.comHismoglyffer er ord jeg opfandt for adskillige år siden for at have et så mærkeligt ord, at hvis jeg googlede på det, så var det kun mine tekster, der dukkede frem i Google

De første mange år havde jeg ikke nogen fornemmelse af, hvordan hismoglyffer ser ud, men da jeg fik brug for at vise, hvordan billeder kan dukke op på Googles søgeresultatsider, besluttede jeg at finde mine hismoglyffer. Og her er de så.

Find mine hismoglyffer på Google

Hvis du Googler hismoglyffer bør du ikke finde andre  end mine hismoglyffer.

Der er næppe andre, der er kommet på at bruge ordet hismoglyffer. Og næppe heller ret mange andre end mine SEO-kursister, der finder på at Googler efter hismoglyffer.

Hismoglyffer er kort sagt bare et legeord - som Google-bot kan lege med.

Denne tekst er skrevet, fordi jeg på et senere tidspunkt vil skrive et indlæg om at søgemaskineoptimere billeder.

Dette indlæg om hismoglyffer er først gang udgivet 19. januar 2013 - jeg har snydt med udgivelsesdatoen og tilbagedateret det til den dag jeg etablerede WEBwoman KOMMUNIKATION