It-undervisning

Traditionel it-undervisning - med detaljerede demonstrationer på tavlen - er trættende og gør det svært at lære. Jeg bruger en pædagogisk metode, der gør it-undervisning sjovere, lettere, mere spændende og mere effektiv

Voksenundervisning foregår desværre ofte som tankpasserpædagogik.
En ekspert forsøger at hælde sin egen viden på deltagerne.

Sådan har jeg også undervist.
I årevis. Mange hundrede mennesker endda.
Jeg har undervist over tusinde journalister, journalistelever og andre professionelle kommunikationsfolk i webdesign, WordPress, layout, webkommunikation, søgemaskineoptimering og lignende emner og tilbyder forskellige kurser

Traditionel IT-undervisning foregår ofte ved at demonstrere, hvad kursisterne skal gøre - og bagefter lade dem gøre det samme.

En dag - midt i et stort undervisningsforløb på Jyllands-Posten, hvor jeg skulle undervise de redaktionelle medarbejdere i at bruge et nyt redigeringssystem - stødte jeg på Bjarne Herskins bøger om IT-pædagogik og undervisning. Senere kom jeg på kurser hos Bjarne Herskin.

Og så opdagede, at kursister kan lære det dobbelte på den halve tid. Næsten.

Nu bruger jeg kun i ringe omfang de teknikker og metoder, der er så udbredte i it-undervisning, at mange kursister forventer (til tider forlanger) at blive undervist på traditionel vis.

Udover at have deltaget i flere kurser i at undervise i it, bruger jeg min uddannelse som coach som et værktøj til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og sjovt at arbejde med.

IT-undervisning er mit speciale og undervisning i IT er noget helt andet end andre former for undervisning - fordi detaljerne er mange og ofte altafgørende. At være deltager på et IT-kursus er udfordrende og krævende.

Mathilda Froberg er - somme tider - assistent

Mathilda har siden 2000 deltaget som assistent på adskillige af Lisbeth Scharlings kurser.
Hun deltager især på kurser med 8 deltagere eller flere, men underviser også selvstændigt i brug af WordPress, Joomla m.m.

Enestående kommunikation

Få professionelle tips og tricks til at markedsføre dig på DIN personlige måde

Dejligt at du vil være med! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!