Skal vi bygge dit website sammen?

Arbejd selv med på din hjemmeside. Du lærer en masse undervejs og får derfor mere for pengene, end hvis du lader et webbureau klare det hele. Processen er særligt god, hvis du vil kunne designe sider.
Mange beslutninger kan udføres lynhurtigt, hvis du er aktivt med i design- og byggeprocessen. Bagefter behøver du ikke altid hyre dyre fagfolk. Du kan meget mere selv - hurtigere og bedre.

Vi sidder hver for sig, men deler skærm online. Og arbejder på din hjemmeside - samtidigt.

Du slipper for utallige tekniske udfordringer. Du kan måske endda spare tusindevis af kroner. Og samtidig lærer du at designe smukke websider

Derfor bliver det effektivt og billigere

Processen varer få intensive dage.
Vi holder fokus, går i gang og gør det færdigt.

Vi sparer tid ved at tage hurtige beslutninger og straks gennemføre dem

Vi sparer tid på ikke at sende 117 mail frem og tilbage. Så er der også mere styr på tingene

Du sparer tid, timer og kroner på at lære, mens vi arbejder: learning by doing

Vi sparer tid på at klare tingene med det samme

Lær webdesign og WordPress - så du kan meget mere selv

Du sparer ikke tid eller kroner på den korte bane ved selv at være aktiv i processen. Tvært imod. At arbejde sammen medfører ofte snak om utallige detaljer undervejs i processen. Det tager tid at lære. Men du sparer utallige arbejdstimer og kroner på den lange bane.

Tre store fordele

Få råd til meget mere

Bidrager du aktivt - som rå arbejdskraft og sparringspartner - skal du kun betale for det professionelle og krævende arbejde. Det kan skære mange dyre timer af budgettet. Behold pengene i egen lomme - eller få råd til flere professionelle timer.

Få professionelle tip

Deltager du aktivt i processen, lærer du en masse undervejs. Du får også et dybt indblik i dit website. Og du får rutine i at udføre opgaver, der ellers kan drille. Hele tiden under kyndig vejledning. Det er effektiv learning by doing.

Få kontrol over dit website

Mange bliver overraskede over, hvor meget der er at lære. Og hvor mange muligheder der er for at lave alvorlige fejl. Det tager tid at komme i gang. Og det betaler sig at komme rigtigt fra start og undgå de klassiske begynderfejl.

Hvad siger kunderne

Jeg slap for en tur til Århus! Til gengæld fik jeg Lisbeths udelte opmærksomhed en hel dag, mens jeg så min nye hjemmeside tage form for øjnene af mig. Tricket med at arbejde sammen online, om at skabe vores nye hjemmeside, virkede fantastisk for mig. Dels slap jeg for at bruge tid til transport, og samtidig havde jeg alt hvad jeg skulle bruge til siden her på vores kontor. Og mens Lisbeth arbejdede på siden, kunne jeg lave billeder og skrive tekst, som så sideløbende kunne komme ind. Et ekstra plus ved at arbejde online var, at jeg nemt kunne hente input fra min kollega, uden at hun behøvede at være til sted hele tiden. Bagefter har jeg arbejdet videre med siden, med online støtte fra Lisbeth.

Carsten Thybo

Uddannelseshuset / Hurtiglæsning.dk

Hele to gange har jeg samarbejdet med Lisbeth Scharling aka Webwoman. Hver gang har vi sat os med computere og masser af kaffe, snoller og gule post it-sedler og arbejdet intensivt på at få en blog eller et website i luften samme dag. Første gang med en blog og anden gang med  Hald Kommunikation. Samarbejdet har fungeret rigtig godt. Man når virkelig meget, når man arbejder fokuseret sammen med webeksperten. For mig har det været en lettelse at kunne idéudvikle, få gode råd og svar på alle spørgsmål i et kort og effektivt forløb frem for at bruge uger eller måneder på at få sendt sit site ud over rampen.

Inge Hald

Freelancejournalist og kommunikationsrådgiver, Hald Kommunikation

Sådan foregår processen

Sparring

Forberedende sparring på mit onlinekontor for at idéudvikle og planlægge.

Forberedelse

Jeg klarer det tekniske, før vi mødes igen: installation af WordPress, designskabelon og plugins.

Arbejdsdag

Vi mødes online og arbejder i sammen i ryk a 3-4 timer. Du laver det, du kan - og lærer undervejs i processen.

Sæt dig godt tilrette derhjemme med din computer

Størstedelen af det praktiske arbejde med at bygge blog eller website kan faktisk klares i løbet af en effektiv arbejdsdag – hvis det bliver forberedt og styret. Naturligvis bliver den ikke helt færdig på en enkelt dag! Men vi kan bygge fundament, lægge masser af indhold på, oprette de grundlæggende sider og klæde dig på til at kontrollere mulighederne kreativt. Tænd din computer.  Fortæl mig om dine planer, ideer, ønsker, fantasier og din kreativitet – så omsætter vi det hele til handling og resultater!

Jeg klarer det tekniske

 • Vi har en indledende samtale om din business - dine objektive mål og succeskriterier
 • Du får mit online kursus i at skrive og designe indhold, der tiltrækker, overbeviser og sælger
 • Du bestiller/betaler webhotel og domænenavn
 • Du sender informationerne til dit webhotel til mig.
 • Jeg installerer WordPress, diverse ekstra funktioner og indstiller
 • Du skriver tekster (måske i første omgang bare udkast)
 • Du skaffer billeder (vi kan finde/købe flotte billeder i arkiver)
 • 3-7 døgn senere mødes vi online og arbejder intensivt - på at idéudvikle, lægge indhold på, organisere, designe indhold

Du er allerede godt i gang

 • Du får min guide i at skabe et website, der tiltrækker, overbeviser og sælger
 • Vi arbejder videre på dit website - giver det et eftersyn
 • Vi installere nye funktioner efter behov
 • Vi lægger eventuelt ny designskabelon på
 • Du får hjælp til at redesigne - lave flotte sider
 • Du kan få hjælp til at søgemaskine
 • Du kan få hjælp til at omskrive tekster
 • Du kan få undervisning og gør-selv resten
 • Vi mødes online og arbejder intensivt i 2-3-4 timer

Mens vi arbejder sammen, kan du “pick my brain” - spørge om alt du vil vide om WordPress, webkommunikation, sociale medier, branding, online marketing, blogging….

Ring 41 26 50 19 til Lisbeth Scharling og hør nærmere

Eller send en mail til service@webwoman.dk med en kort beskrivelse af dine ønsker og jeg ringer snarest tilbage, så vi kan tage en uforpligtende snak om at bygge dit website i fællesskab,

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!