Jeg er ikke helt almindelig webdesigner, journalist, underviser.

Digital content designer er nok en af de bedste beskrivelser af, hvad jeg laver.

Jeg befrir enhjørninge og bygger fyrtårne

Jeg hjælper professionelle fagfolk med at skrive og designe digitalt indhold. Så de bliver synlige og tiltrækkende online.

Mit arbejde giver mig særlig mening og glæde, når jeg kan hjælpe eksperter med at kommunikere online, så de forandrer noget i verden. Uanset de holder foredrag, blogger, underviser, coacher, rådgiver….

Men jeg ved, at det er svært at promovere sig selv. Fordi det ofte indebærer, at vi skal være mere af det, vi tror er for meget.

Jeg har et blødt punkt for rebeller. Dem, der vover at tegne uden for stregerne. Jeg tror på, at vi er mest interessante, hvis vi vover at være uperfekte og alligevel står ved, hvem og hvordan vi er.

 

Webdesigner, content designer, digital muse og blæksprutte

WEBwoman arbejder med digital formidling af faglig viden - ved at kombinere webdesign, SEO, journalistik, kommunikation, psykologi, undervisning.

Mindre virksomheder hjælper jeg med at blive synlige: bygge og designe WordPress website og blog. Content design. Branding. Markedsføring og online strategi.

Større virksomheder og organisationer hyrer mig primært til at undervise medarbejdere i at kommunikere, skrive, designe, søgemaskineoptimere.

 

Skriv til lisbeth.scharling@webwoman.dk og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Skriv meget gerne et par ord om, hvad du vil tale med mig om.

Journalist

Jeg er uddannet på DJH i Aarhus. Har arbejder på flere store medier, skrevet tusindevis af artikler, redigeret kollegers artikler og produceret adskillige magasiner. Sluttede karrieren som skrivende og redigerende journalist i JP/Politikens Hus

Webdesigner

Jeg er uddannet i webdesign på Den grafiske Højskole og i forskellige andre former for design - på papir og digitalt. Har designet over 25.000 avissider, flere end 700 hjemmesider og blogs samt masser af salgssider, nyhedsbreve, ebøger.

Coach

Jeg er certificeret i persontypeværktøjet enneagrammet og som coach hos Grow2. Begge værktøjer bruger jeg flittigt - blandt andet til idéudvikling med kunder. Desuden er jeg uddannet NLP practitioner.

Underviser

Har undervist flere tusinde kursister i webkommunikation, webdesign, SEO og diverse praktiske digitale værktøjer. Underviser både offline og online og er specialuddannet i IT-undervisning.

Da vi stod overfor at skulle lave et nyt website, var det afgørende for os at blive i stand til at kunne selv, frem for at blive afhængig af en ekstern webproducent. Lisbeth fra webwoman.dk har på samme tid holdt os i hånden, hjulpet os og uddannet os. Og så har hun været irriterende god til at udfordre os de helt rigtige steder undervejs.

Processen har været præcis, som vi kunne ønske os det, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet.

Mark Holst-Mikkelsen

Strategos

Jeg skulle have lavet hjemmeside og var på udkik efter en der tænker anderledes og kan sit grundlæggende håndværk. Er prisen også rimelig, er det kun et ekstra plus. I min søgen efter viden og leverandør googlede jeg mig frem til en artikel af WEBwoman. Den var interessant! Og jeg fandt ud af, at hun har skrevet flere artikler. Dem læste jeg også. Da jeg en dag ringede WEBwoman op, vidste jeg, at her er en person, der tænker anderledes og har den livserfaring og faglige ekspertise, der skal til.

Karsten Holt

Anlægsgartner, Dansk Haveservice

Gode samarbejdspartnere er guld værd

Lisbeth har en super personlighed, og brænder igennem fra scenen med sine budskaber. Ingen kan være i tvivl om, at hun er hjemme i sit stofområde. Med en humoristisk indgangsvinkel, hæsblæsende tempo og punchlines - der får selv garvede it-folk til at trække hårdt efter vejret - udstiller hun de problemstillinger den moderne virksomhed står overfor online og socialt. Jeg kan kun give Lisbeth mine bedste anbefalinger med på vejen.”

Johnny Larsen

Markedschef , C&B Systemer A/S

Lisbeth Scharling leverede et fremragende en-dags kursus til turisterhvervet på Skiveegnen. Kvaliteten var langt ud over forventet og kursisterne gik derfra med masser af ny viden om online billedhåndtering og motivation til at gå hjem og gøre deres hjemmesider endnu mere tiltalende. Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbeth Scharling til andre, der ønsker en inspirerende og levende foredragsholder med begge ben plantet solid på jorden.

Lise Korsgaard

Skiveegnen Erhvervs og Turistcenter

Jeg stod absolut på bar bund og med en midlertidig hastesag udi blogging, så Lisbeth Scharling forslog et turboforløb. Det indeholdt præcist, hvad jeg havde brug for for at få en blog op at stå i en fart.

Min kaoshjerne arbejdede på højtryk, bare for at få en nogenlunde brugbar idé, men jeg ankom uforberedt og med spredte strøtanker. Det tog Lisbeth i stiv arm, og med sin professionalisme og tålmodighed guidede hun mig stille og roligt gennem de forskellige funktioner og overvejelser omkring fænomenet ”blogging”.

Lisbeth lytter og hører, forholder sig til og svarer på de uendelige mange spørgsmål, der dukker op i en sådan proces, og hun er ikke bange for at slå ned, hvis hun fornemmer, at man har misforstået et eller andet.

Jeg ankom med ingenting og tog derfra med en målrettet blog, en masse viden og en super god kickstart til at blive (en bedre) blogger. Mit møde med webwoman var, i den grad, en velkommen saltvandsindsprøjtning, som satte en kædereaktion i gang i forhold til min idéudvikling og tanker omkring opstart af eget firma.

Mia Groom Stoltenberg

Cand mag: Oganisationskultur og kommunikation

Blogindlæg, der går bag facaden

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!