Vil du have SMART webdesign
der skaber målbare resultater?

Skal jeg bygge eller ombygge et website for dig - eller skal vi gøre det i tæt samarbejde, så du lærer af processen?

Webwoman er professionelt uddannet i både webtekst og webdesign og har lavet over 1.000 websites i WordPress for fagfolk.

Webwoman har specialiseret sig i websites, der kan tiltrække masser af besøgende og formidle viden, erfaring. ekspertise.

WE design

Webwomans speciale er tæt samarbejde med kunder, der vil være aktivt med i processen. Vi kan mødes om få minutter på mit online værksted.

REDESIGN

I stedet for at bygge nyt fra bunden er det ofte smart at genbruge, modernisere og forbedre.

WEBDESIGN

Ny hjemmeside? “One page” eller mange sider? Vil du have hjælp til at designe og bygge et unikt og moderne website med 10x bedre indhold.

KICKSTART

Webwoman er kendt for at kunne lave hurtigt og effektivt arbejde. Selv store projekter kan komme ud over rampen i en fart, hvis du ønsker det.

Unikt design

Få din egen skræddersyede model med landingpages og effektive salgssider.

Kender du forskellen?

Klassisk pæn hjemmeside
vs moderne website

En klassisk hjemmeside i smukt design er nem at lave. Det kan selv en amatør klare med WordPress og en designskabelon. Endda billigt og hurtigt. Men sådan en hjemmeside kan ikke meget mere end et visitkort af pap.

Et moderne website kan meget mere: tiltrække, fascinere, engagere, informere, skabe handling og sælge. Det kræver så også meget mere af indhold og design. Det skal laves af en, der har den nødvendig viden, erfaring og ekspertise om digitale læsevaner, kunderrejser, søgemaskineoptimering m.m.

 

Digitale hjerner er blevet en udfordring

Kravene til webtekst og webdesign har ændret sig markant. Vi har fået nye læsevaner - fordi vi bruger smartphone 117 gange om dagen. Vi læser i pauser. Vi gider sjældent lange tekster.

Det moderne website stiller derfor nye krav til både indhold, indretning, design, informationsstruktur ….

Kreativt samarbejde på mit værksted

Du kan arbejde med på dit projekt, hvis du vil spare penge. Men du kan også gøre det, fordi du er kreativ, men måske ikke har styr på alt det usynlige arbejde, der også skal laves ordentligt.

Skal vi arbejde sammen på dit website

Sælg din ekspertise til høj timepris

Et have en traditionel (pænt designet) hjemmeside er ikke nok, hvis du vil sælge din viden, erfaring og ekspertise til høj timepris. Men det behøver ikke være svært at blive anerkendt og attraktiv ekspert på et felt.

Sådan kan du tiltrække kunder med godt indhold

Vil du skrue helt op for dit website

Et smart, moderne, brugervenligt website er et effektivt værktøj. Det er meget mere end en pænt designet  brochure: bygget til at blive brugt som et værktøj.

Jeg hjælper dig gerne med tips til at gøre det så  effektivt, at du tiltrække masser af besøgende. Uanset du vil formidle viden eller forvandle dem til kunder.

Skru op, så du får bedre resultater

WEBwomans priser

Webdesign

Redesign

Webwomans priser

Klippekort

Webwoman aka Lisbeth Scharling

Jeg begyndte at arbejde med webdesign og webtekst, mens jeg var ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Interessen greb så meget om sig, at jeg - udover min uddanelse som journalist også uddannede mig som webdesigner.

Jeg har altså i mange år interesseret mig professionelt for at skrive og designe digitale tekster. Og jeg har skrevet masser af blogindindlæg om at skrive og designe til digitale hjerner.

Her kan du læse mere om Lisbeth Scharling

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!