Lav website til dine kunder

Vil du sælge viden, erfaring og ekspertise tager det lidt længere tid end at sælge billige, fysiske produkter

En traditionel hjemmeside er ikke mere nok. Få et moderne website til godt indhold.

Et website til inbound marketing tiltrækker besøgende og skaber leads - ved hjælp af indhold, der er brugbart for dine ideelle kunder

Indhold i topkvalitet - præsenteret i smart design - øger tilliden til din ekspertise ved at inspirere og oplyse. Veluddannede fagfolk, eksperter og specialister, har brug for et informationstungt website.

Du og din viden skal frem i lyset.
Det er indholdet, det kommer an på.
Det er langt vigtigere end webdesign.

Mine kunder er kloge fagfolk: de bruger WordPress websites og inbound marketing

Sælger du specialviden til relativt højt priser, har du ikke impulsive kunder, der køber bare fordi de en, to eller tre gange har set en pænt designet hjemmeside.

Din ekspertise, viden og service købes efter overvejelse. Når du har skabt den fornødne tillid. Du er derfor nødt til at påvirke potentielle kunder mange gange, før du kan sælge.

Du har brug for effektiv markesføring og et informationstungt website, der kan inspirere, uddanne og overbevise potentielle kunder.

Inbound marketing er en fremragende metode til big brains. Det baner vejen for at levere rådgivning, undervisning, projektledelse, planlægning, implementering etc.

If you have more money than brains, you should focus on outbound marketing. If you have more brains than money, you should focus on inbound marketing.”
Guy Kawasaki

De fire vigtige søjler i inbound marketing

/

Tiltrække

Godt indhold, søgemaskineoptimering (SEO) og social media marketing (SMM) tiltrækker de rigtige besøgende til dit website
N

Konvertere

Omdan besøgende til leads - folk, der gerne vil høre mere fra dig. Påvirk dem positivt og hyppigt ved at inspirere og uddanne

Sælge

Specialviden til høje priser er ikke hurtige impulskøb. Dine kunder bruger ofte lang tid (eller anbefalinger) før de handler med dig

Servicere

Tiltræk dine drømmekunder. Dem du er ekspert i at hjælp. Hjælp dem med at gøre en forskel verden. Inspirer dem til at forandre.

Vi bygger dit website til online marketing

Skal vi tale om, hvordan DU kommer effektivt i gang med et website til inbound marketing

14 + 15 =

Det bedste ved samarbejdet med Lisbeth er, - udover at hun er hurtig og professionel, at hun siger tingene ligeud. Hun ser på siden med friske øjne og stiller spørgsmål på en måde, som får en til at tænke over hvad man egentlig mener, og hvad man vil med sit website. Noget man bare ikke kan selv, når man har stirret sig blind på sin egen side.
Helle Borg

HB Ejendomme

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!