Webdesign der skal være lidt unikt

Du får en standardløsning, hvis man lægger dit indhold ind io i en skabelon.

Vi kan også skræddersy dit website - og lave unikke salgsider og landingpages - ved at bruge en såkaldt pagebuilder.

Vi kan kort sagt lave en unik enhjørning - lave webdesign, der opfylder dine unikke kunders behov.

Moderne webdesign

Brugerfokuseret, brugervenligt og mobilvenligt webdesign til moderne salgssider, landingpages eller andre specialsider skal passe til nutidige læsevaner, søgevaner og købsvaner.

Resultatskabende webdesign

Smart design handler ikke om at dekorere, men om at kommunikere effektivt - tiltrække målgruppen og skabe konkrete, objektive resultater

Slip for at rode med koder

At designe specialsider til salg er tidkrævende og svært, hvis du mangler viden og rutine. Website til online marketing er mit speciale. Jeg bygger og designer, mens du laver dét, DU er god til.

Så er du klar til at sælge

Få dage efter du har leveret indholdet og vi har aftalt designet, har jeg lavet dit website og specialsider til eksempelvis blog, emailmarketing og salg.

Enkle og effektive websider

FORSIDE

Forsiden skal forføre på sekunder og få besøgende til at tage det næste og rigtige skridt

SALGSSIDER

Sider med call to action til salg af produkter, rådgivning, kurser etc. Pænt design er ikke nok.

EMAILMARKETING

Specialdesignede sider med formularer. Nyhedsbreve, salgsbreve, onlinekurser. Eksempelvis med popup, slide in…

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvorfor er specialsider vigtige?

Det er specialsiderne på dit website, der får besøgende til at tage det sidste og afgørende skridt: ringe eller sende mail. Bestille din ydelse. Købe din vare. Tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Specialsider er tidkrævende. Man kan ikke bare skovle indhold på.
Til gengæld er det de sider, der skaber resultater.

Hvor lang tid tager det at designe en specialside?

Fra 3 timer til utallige. Det afhænger helt af, hvor detaljeret siden skal være. Hvor mange billeder, der skal bruges. Hvor mange effekter. Mindre end tre timer kan sjældent gøre det.
Djævlen er gemt i detaljen. Når man laver specialsider - eksempelvis salgssider eller sider til opsamling af emailadresser til email-marketing, er det først og fremmest vigtigt at få lavet et udkast, teste det af og forbedre løbende.

Uden test er det nemlig umuligt at vide, om tekster, knapper, farver, billedet etc. virker efter hensigten.

Ofte kan man, bare ved at ændre små detaljer, skabe langt bedre resultater.

Hvor lang tid tager det at bygge websitet

Det kan ofte klares på en dag… hvis  alle materialer er leveret og der kun skal laves 2-3 sider. Under alle omstændigheder arbejder jeg effektivt og koncentreret, fordi det giver det bedste resultat.

Hvor mange sider er der med i pakken

Som udgangspunkt består pakken af to specialdesignede sider - eksempelvis en salgsside, en produktside eller en side til at bygge liste til emailmarketing. Pakken kan udvides med de sider, du har brug for.

Hvad er en specialdesignet side

En specialdesignet side består typisk af mange, forskellige moduler - tekstblokke, flere billeder, ikoner, tilmeldingsformularer etc. Siden du ser her er en specialdesignet side.

Specialdesignede sider kan tage timer eller dage at producere. Pakken omfatter to specialdesignede side, hvor der bruges ekstra tid på detaljer.

Hvad er en almindelig side

En almindelig side er enkelt opbygget og derfor hurtig at lave. Den består som regel kun af et sammenhængende tekstmodul og et-to billeder. Teksten skal gøres præsentabel - med overskrifter, mellemrubrikker, punktopstillinger etc. Sådan en kan ofte laves på 15-30 minutter.

Kan jeg få lavet flere sider

Vi aftaler, hvor mange sider, du ønsker - og hvor meget tid, du vil ofre på de enkelte sider. Regn med en time til enkle sider og mindst tre timer til specialdesignede sider med mange elementer.

Hvilket system er websitet lavet i?

Websitet bygges i WordPress og DIVI pagebuilder - samt en lang række specialfunktioner, der installeres efter dine behov og ønsker

Hvad siger kunderne

Lisbeth fra WEBwoman.dk har på samme tid holdt os i hånden, hjulpet os og uddannet os. Og så har hun været irriterende god til at udfordre os de helt rigtige steder undervejs. Processen har været præcis, som vi kunne ønske os det, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet.”

Mark Holst-Mikkelsen

Strategos

Det bedste ved samarbejdet med Lisbeth er, udover at hun er hurtig og professionel, at hun siger tingene ligeud. Hun ser på siden med friske øjne og stiller spørgsmål på en måde, som får en til at tænke over hvad man vil med sit website. Noget man bare ikke kan selv, når man har stirret sig blind på sin egen side.

Helle Borg

HB Ejendomme

Få bygget det website, du har brug for

Prisen på en hjemmeside afhænger især af, hvor meget sparring, rådgivning, undervisning og praktisk hjælp du har brug for. Hvor mange finurlige finesser vi skal lege med i de kreative proces.
Men også af, hvor effektivt vi arbejder.

Pakkerne herunder er kun eksempler!
Vi finder en løsning, der passer til dine behov.

Alle nævnte priser er eks. moms

Få en uforpligtende samtale

Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål her på siden, skal du endelig kontakte mig

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!