Kursus – online marketing

Webwoman tilbyder forskellige kurser og foredrag i webkommunikation og online marketing. Forskellige kurser, der tager udgangspunkt i at bruge WordPress og skrive gode webtekster, der tiltrækker besøgende og forvandler dem til kunder. Du kan komme på kursus på mit kontor i Århus. Eller du kan hyre mig til at undervise hos dig.

Speciale: intensive kurser for 1-2 personer

WebWoman har gode erfaringer med intensiv undervisning af 1-2 personer.
Blandt andet undervisning i brug af WordPress til blog eller website.

Deltagernes udbytte bliver langt større end ved at deltage på et heldags kursus for eksempelvis 8-12 personer. Blandt andet fordi der er stor mulighed for at tage individuelle hensyn. Du sparer arbejdstid og lærer mere.

Emner: WordPress website, webdesign, ebog, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

IT-kurser for små grupper

Kurser, hvor deltagerne skal have arbejde praktisk med tingene og tillige undervises i tekniske emner med høj detaljeringsgrad giver et dårligt udbytte, hvis der er mere end otte deltagere pr. underviser.

Emner: WordPress website, webdesign, ebog, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

IT-kurser for grupper

På et “teknisk” kursus - i WordPress, webdesign etc. - hvor deltagerne skal arbejde med praktiske opgaver ved computeren, stiger deltagernes udbytte væsentligt, hvis der er en assistent med til at hjælpe deltagerne med individuelle praktiske udfordringer. Er der flere end 8 deltagere, er assistenten nødvendig, hvis du ikke skal spilde tiden.

Emner:  Blogging,  WordPress website, webdesign, webkommunikation, ebog, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

Billige kurser

Nogle af de billigste kurser er såkaldte meetups, hvor du får en professionel introduktion til emnet og måske materiale i form af huskesedler med hjem. Men kurset vil også i høj grad handle om, at deltagerne deler viden og erfaringer. Det bliver derfor præget af, hvad deltagerne allerede ved og af, hvad de spørger om. Kursuslederen har professionel viden om emnet og hjælper deltagerne individuelt i det omfang, der er tid til det, men der er ingen garanti for, at du får løst netop din udfordring.

Emner: Blogging, WordPress website, webkommunikation, ebog, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

Omfattende kurser

Effektive kurser med teoretiske oplæg, eksempler, praktiske opgaver og undervisningsmateriale tager lang tid at udvikle. Et dagskursus på 6-8 timer for en større gruppe kan snildt tage 32-37 timer at arrangere. Nogle gange endog mere. Og det koster naturligvis.

Emner: Online markedsføring, content marketing,  WordPress website, webkommunikation, ebog, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

Pædagogiske it-kurser

Det er mange år siden Webwoman underviste i it på den traditionelle måde: ved at præsentere deltagerne for et væld af tekniske detaljer og  sådan-gør-du-demonstrationer på tavlen.

Man lærer, så længe man har elever og de seneste mange år har undervisning været en af de metoder WebWoman har brugt til at holde sig selv til ilden. Vi har mange års erfaring med at undervise på alt fra små billige og effektive kurser af få timers varighed - til ugelange kurser.

Vi tror på, at it-undervisning skal lære dig de overordnede funktioner og principper.
Du skal blive selvhjulpen, så du kan arbejde med tingene på egen hånd og finde løsninger på de udfordringer, du støder på.

Webwomans pædagogiske metode er stærkt inspireret af den såkaldte Herskin-model, som jeg er undervist i.

Emner: WordPress website, webdesign, facebook, SEO - søgemaskineoptimering

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!