Har du en Facebook-side, der er gået helt i stå - eller måske bare ikke rigtig er gang i? Så får du her et enkelt lille tip, der kan gøre en stor forskel

Fremgang på Facebook for Café Evald

At det virker, endda rigtig godt, ved jeg blandt andet fra flere af de restauranter og cafeer, jeg havde på kursus 11. marts på Fyn om at bruge Facebook til at booste sin business.

De gik hjem og gjorde, som jeg havde anbefalet - og det positive resultat er særdeles tydeligt.

Som det ses på billederne har der siden 11. marts været betydeligt flere, der har trykket like, kommenteret eller delt på begge sider.

Og der har - blandt andet derfor - været en pæn fremgang af folk, der har valgt at “synes godt om” siden.

Jeg holdt op med at være bange for at genere folk og begyndte skrive flere statusopdateringer

Jakob Niebuhr, Café Evald i Silkeborg

Mange sideejere er alt for bange for at genere dem, der har trykket “synes godt om” deres side og poster derfor alt for lidt. For sjældent. Og med alt for lange mellemrum.

Skriv flere statusopdateringer

Jeg fortalte deltagerne på kurset, at de skulle holde op med at være bange for at genere deres fans. At de skal poste jævnligt og ikke med alt for lange mellemrum. Det tip tog flere straks til sig. Og med synligt resultat, som de to screendumps viser.

Man behøver bestemt ikke poste flere gange om dagen! Men har man noget godt at fortælle, gør det absolut intet at poste noget 3-4 gange om dagen - og med 3-4 timers mellemrum.

Fremgang på FacebookOg så lige et screendump mere fra en af de øvrige deltagere i kurset, der har haft samme fremgang af samme årsag. Her er der dog ikke postet så konsekvent og flittigt som hos Café Evald - og det ses tydeligt. Fremgangen er fin, men noget mere ustabil.

Det er mange andre effektive tricks

Vil du også lære at booste din business via Facebook, er der enkelte ledige pladser på et kursus i København 30. april 2013

facebook-kursus