Vil du gerne have titel eller alternativt kaldenavn med på dit personlige profilnavn på Facebook, er det IKKE løsningen at skrive den i felterne til hverken fornavn eller efternavn. Det er ikke kun i strid med Facebooks regler, men mange mennesker regner det også for upassende markedsføring. Her er der en bedre løsning:

Gå ind på din personlige profil og vælg at redigere kontoindstillinger og derefter rediger navn. Der kan du skrive den titel, der skal være synlig under dit navn - i billedet på toppen af din profil. Forudsat at du overholder Facebooks regler for brug af alternativt navn
Du må eksempelvis ikke bruge et navn, der “Bruges til at repræsentere en virksomhed, organisation, gruppe osv.”

Skriv din titel her
På min profil ser det således ud:

profiltitel

 

Læg mærke til, at der er forskel på at skrive titel som vist herover. Det ses kun., når folk vælger at kigge nærmere på min profil.

Proppede jeg “Webcoach” ind i mit profilnavn, ville alle mine statusopdateringer og kommentarer have “Webcoach Lisbeth Scharling” som afsender - og ikke kun mit navn.