Mange sider på facebook, som jeg har valgt at følge, ser jeg alt for lidt til i facebooks newsfeed - fordi facebook sorterer og ikke viser alle statusopdateringer fra en side. Ikke engang fra dem vi “Synes godt om”. Det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Jeg vil eksempelvis gerne følge MOJO Kommunikation på facebook. Og det er langt fra nok, at jeg har trykket “synes godt om”. Der kan stadig være masser af statusopdateringer fra MOJO Kommunikation, jeg ikke uden videre får at se.

se-mere-paa-facebook-2
Trykker jeg igen på “synes godt om” får jeg en drop down-menu, hvor jeg kan vælge, at jeg vil have MOJO Kommunikation vist i mine nyheder. (lilla pil).

Jeg kan desuden vælge at “Få notifikationer” (orange pil) - hvilket jeg gør på de sider,  jeg er allermest interesseret i.

Men jeg kan gøre endnu mere for at sikre, at jeg får alle guldkorn fra MOJO Kommunikation.

vis-mere-paa-facebook

Hvis jeg vælger “Indstillinger” i drop down-menuen kan jeg vælge, hvor meget jeg vil se fra MOJO Kommunikation i mit newsfeed. Og jeg har valgt, at jeg vil se alle opdateringer. (rød pil)

Den løsning du ser herover vælger jeg hos sider, der bruger deres side med omtanke - dem, der eksempelvis ikke sprøjter masser af ligegyldigheder ud på deres væg, men faktisk forsøger at levere indhold med tanke på, hvad modtager interesserer sig for.

PS:

Mojo er første del af navnet på Monica Jørgensens firma MOJO Kommunikation.
En mojo er også en journalist, der behersker de elektroniske medier - og det gør Monica.
Første gang jeg hørte om mojo var det en sovs
Men mojo er også meget andet :-)