Hvor mange sekunder skal du bruge til at beslutte, om du vil til højre eller venstre? Har du brug for hjælp til at vælge retningen?

Det bliver bøvlet og rasende dyrt for dig at få lavet blog eller hjemmeside, hvis du er usikker  på alle væsentlige beslutninger og derfor bruger lang tid på at vælge.

Og det med at vælge i en fart, uden at blive presset til det, er der ikke ret mange, der kan.
En af mine kunder tog forleden imod et tilbud om at blive fotograferet til en rimelig pris. Fotografen tog masser af billeder og gav hende 15 minutter til at vælge de få billeder, hun kunne få med til prisen. Hun følte sig både presset og stresset - og havde svært ved at vælge.

Historien fik mig til at indse, at jeg har fået en stor og unik gave med fra min tid som journalist. Jeg havde ofte kun 15 sekunder til at vælge det billede, der skulle bruges til en artikel. Man kan ikke producere 3-4-5 avissider på en vagt - med masser af artikler og billeder - hvis man ikke træffer utallige lynhurtige beslutninger. Og lever med, at man nogle gange vælger forkert.

Lad erfaring og mavefornemmelse råde dig

Det er helt almindeligt, at mine kunder går ned i laaaaangsomt gear, hvis de skal træffe beslutninger, de synes er væsentlige. Og det er forskelligt fra kunde til kunde, hvad der er svært.

For nogle er det svært at vælge mellem to farver.
Nogle har svært ved at vælge, hvor deres portrætfoto skal være.
Mange synes det er svært at beslutte sig for skrifttyperne.

Det er de færreste, der kan træffe hurtige beslutninger.
Nogle beslutter hurtigt - men ombestemmer mange gange.

Når vi laver hjemmeside eller blog koster det dyrt, hvis alle dine beslutninger kræver 15 minutters overvejelse af muligheder, alternativer, fordele og ulemper.

Nogle gange skal du bare rådgives, før du kan træffe dit valg. Men det tager også tid. Og det tager lang tid, hvis din viden om webdesign, blogging, seo og markedsføring er mangelfuld eller forældet. Det er hurtigere at træffe beslutninger, hvis man både har viden og erfaring.

Jeg presser dig gerne til at tage beslutninger… i en fart

Når du arbejder sammen med mig, er det naturligvis op til dig, hvor meget tid du vil bruge på rådgivning. Og hvor lang tid du vil bruge på at vælge og beslutte. Om vi arbejder langsomt eller effektivt og hurtigt. Jeg tilpasser mig din hastighed. Min timepris er den samme!

En af fordelene ved at få lavet blog eller hjemmeside ved at arbejde ved siden af mig og deltage aktivt i processen er, at jeg presser dig (og det er venligt ment) til at tage de nødvendige beslutninger i en fart. Så får du nemlig mest for pengene. Det er også derfor, jeg kalder det turbo-blog. Skal vi bruge 15 minutter på alle detaljer og beslutninger, bliver det nemlig alt for dyrt for dig.

Få alle billederne med hjem

Min kunde, der skulle vælge sine portrætter hos fotografen på 15 minutter fik i øvrigt tilbudt, at hun kunne få alle billeder med hjem ved at betale 1500 kr. ekstra.