Kommende kunder spørger mig ofte, om ikke jeg vil sende link til hjemmesider, jeg har designet. Gerne… men hvilken stil? Jeg laver design i mange stilarter. Også gerne i en stil, der er meget langt fra min egen personlige smag.

Dit website skal passe til din målgruppe. Og måske kræver det en stil, som hverken du eller jeg ville vælge, hvis målgruppen var som os.

Jeg er vild med meget minimalistisk design. Stramt og enkelt. Som dét, du ser på billedet herover.

Jeg kan både lide den monochrome stil uden ret mange farver. Men jeg er også vild med at bruge billeder i skrappe farver og med sjove motiver.

Webdesignerens hjemmeside findes ikke mere

Det er svært at vise dig live-versioner af websites, hvis du vil se webdesign, som JEG har lavet.
De sider jeg designede i går, bliver nemlig ofte ændret af kunden i dag. Og det er meningen!
For 10-20 år siden blev websites ofte lavet som man designer en brochure. Designeren lavede sit arbejde og ikke en pixel blev ændret de følgende mange år.
I dag er det helt almindeligt, at kunder selv opretter og designer sider. De laver blogindlæg. Skifter billeder ud. Ændrer skrifttyper. Leger med farver…. Ofte går det godt. Somme tider bliver det rigtig skidt.

Jeg kan vise dig screendump af websites. Så kan du se, hvordan forsiden så ud da jeg afleverede.

Husk, at kunden i mellemtiden måske har lavet radikale ændringer. Til det værre eller bedre.

Efterskolen Aadalen er et godt eksempel. Den side forandrer sig nemlig konstant. Det er også meningen. Der kommer hele tiden nye billeder og nye tekster på siden. I dag ser den derfor helt anderledes ud, end da jeg leverede.

Kundens webdesign

I dag er det helt almindeligt, at hjemmesidens ejer ændrer både design og indhold.
Ikke nødvendigvis af utilfredshed med det leverede.
Det er bare de forventninger de fleste har til deres hjemmeside i dag - at de selv kan designe, lave om, lægge indhold på, rokere rundt med indholdet …. og det gør de fleste kunder derfor.
Det en en del af mit koncept at lave websites, som kunderne selv kan lave om på. Derfor er mange af mine kunder også dybt involveret i arbejdsprocessen og får undervisning i at designe selv.
Trige Sogns hjemmeside er et andet eksempel på et website, der konstant forandrer sig. Toppen indholder en kalender, der konstant får nyt indhold. Derunder dukker der kontant nye artikler op.

Meget ofte laver jeg websites, som er 100% præget af kundens ønsker om en helt bestemt stil. Café Kaffegal fra Aarhus kom med deres menukort, som var lavet retro-stil med 70’er farver. Den stil skulle naturligvis dominere det nye website.

Aarhus Renholdningsselskab har fået både SEO-tekst og websider.
Websitet som helhed er ikke lavet af mig, men jeg leverede en stribe sider med tekst og design - som naturligvis blev tilpassen den stil websitet i øvrigt var lavet i.