Vil du bruge Pinterest til business  - ikke kun som en hyggelig, privat hobby - kan du vælge to afgørende forskellige strategier

 

PIN SELV

Du kan have fokus på selv at pinne billeder - på at organisere og præsentere informationer visuelt i boards, som du linker til, deler med andre og præsenterer på forskellige måder. Uden skelen til antallet af followers.

BLIV PINNET

Du kan være optaget af, hvor mange followers du har - og af, hvor mange Pinterest-brugere, der pinner dine billeder, så de sendes videre og blier set af flere. Det er god markedsføring at få sine billeder pinnet og kan derfor være et glimrende mål med at bruge Pinterest.

Har du eksempelvis en webshop eller sælger du design af en eller anden slags, er det en fordel at du gør på din webshop eller website gør det nemt for Pinterest-brugere at pinne dine billeder.

Den ene metode udelukker naturligvis ikke den anden.

Find inspiration på Pinterest

Inspiration til at bruge Pinterest til forskellige forskellige formål, kan du finde - på Pinterest. Faktisk er Pinterest blevet så stort, at det især for den visuelle kan være en fordel at søge efter svar i Pinterest.
Søger du efter “Pinterest for business” finder du massevois af inspirerende muligheder.

Event-arrangør på Pinterest

Vis smukke, inspirerende billeder forud for et arrangement. Vær pirrende og inspirerede - eller lad dig inspirere af folk, der er interesseret i dit arrangement. Giv folk mulighed for at deltage i planlægningen. Brug boards før, under og efter arrangementet. Lad eventuel dine boards være åbne for, at andre kan pinne billeder på dem.

Bager på Pinterest

Bring smukke billeder af dit bagværk. Delikatesserne skal være lækkert anrettet. Videregiv også gerne opskrifter. Sørg for at bruge de rigtige søgeord i såvel navne på boards, beskrivende tekster og billedtekster.

Forlægger på Pinterest

Opret boards, der appellerer til bestemte læsere. Og post så billeder af forlagets nye bøger sammen med beskrivende tekster, der indholder de nødvendige oplysninger. Lav boards med forfatter-billeder og information om dem og deres bøger.

Indretningsarkitekt, havearkitekt etc. på Pinterest

Du skal ikke lede længe på Pinterest for at opdage, at dekoration og boligindretning er et af de gennemgående emner. Brug Pinterest til at vise billeder fra hjem, kontorer, haver etc. du har designet

Portrætfotograf på Pinterest

Vis dine billeder frem. Opret boards med kategorier, der matcher dine arbejdsopgaver. Med kolleger, der inspirerer dig. Tager du billeder af kendte personer, kan det være en fordel at præsentere dem med fuldt navn. Og naturligvis skal du have tilladelse til at offentliggøre billederne.

Reklamefotograf på Pinterest

Lav boards med relevanter emner. Saml inspiration til såvel dig selv som de kunder, du betjener. Link til dine boards og brug dem som gallerier online.

Forfatter på Pinterest

Gem billeder og tegninger, der er sigende for personerne i din roman. Opret boards, der har navne efter personerne i din roman. Lav et board til hver person. Måske også et board til markante lokationer i din bog. Du kan nemt visulisere en bolig, en by, en butik, et museum….

Kok på Pinterest

Gem dine spændende opskrifter. Vis retterne fra dit menu-kort. Opret eventuelt boards med navne som Forret, Brunch, Middagsret, Dessert, Kager, Brød. Gør det muligt for kunder at kommentere, like og re-pinne retter fra din menu - blandt andet ved at sørge for, at der er lækre billeder på dit website

Coach på Pinterest

Opret boards, der er sigende for de emner, du især arbejder med. Der er masser af inspirerende billeder og tekster online, som du kan dele for at inspirere andre. Opret et board til bøger, der inspirer dig - eller som vil kunne inspirere andre. Opret et board til “Words of wisdom”, citater, kloge ord….

Kunstner, grafiker, illustrator på Pinterest

Opret boards til dine værker. Til andre kunstneres værker. Til ting, der inspirerer dig. Til materialer, du bruger. Museer, du har besøgt. Gallerier, der er værd at besøge.  Bøger, der inspirerer.

Webdesigner på Pinterest

Vis billeder af de sites, du designer. Del dem eventuelt ind i kategorier - efter farver, stilarter, kundetyper. Saml eksempler på ting og websites, der inspirerer dig. Måske også af bøger om webdesign etc.

Smykkedesigner på Pinterest

Vis dine smykker frem. Præsenter dine materialer. Din inspiration. Lav boards, hvor andre kan vise, hvordan de bruger dine smykker. Lav konkurrencer, hvor folk liker dine pins.

Lærer på Pinterest

Lav boards, der er aktuelle i forhold til din undervisning og gavner dine elever

Praktiske tips til at få mere ud af Pinterest

  • Du kan få plugins til din browser, som gør det nemt at pinne
  • Du kan få Pinterest apps til såvel iPhone og iPad
  • Du kan få Pin it-knapper til dit website, så folk nemt kan dele dit indhold på Pinterest

Og mange nye af slagsen kommer til i denne tid, så se dig omkring.

Source: visual.ly via Erin on Pinterest