Du behøver ikke have en hjemmeside, der er dyr eller avanceret for at markedsføre dig effektivt. Lad dig eksempelvis inspirere af sexolog Maj Wismanns website websexolog.dk - og hendes online produkter

Maj Wismann er inspirende for alle, der vil brande sig online. Hun er ikke mindst værd at holde øje med, hvis du er coach, terapeut, psykolog, massør, fysioterapeut eller lignende.

Maj Wismann er nemlig et endog rigtig godt eksempel på, at man kan markedsføre sig effektivt online –  og at det ikke engang behøver være rasende dyrt.

 

Billig hjemmeside med gratis design

Maj har valgt at bruge WordPress til sin hjemmeside - og en gratis design-skabelon, der er ændret radikalt ved bare at indsætte en ny header samt indstille baggrundsfarve og linkfarve til at matche.
Hun har på den måde fået et smart og personligt design - for næsten ingen penge.
Men det er ikke det smarte design og de smukke nye portrætfotos, der forklarer hendes succes. Det nye look er nemlig lavet for få dage siden.

Online-produkter giver frihed til at bestemme over din arbejdstid

Det gode indhold og de værdifulde online-produkter har Maj selv produceret. Og det har på få men travle måneder betydet, at Maj har kunnet skippe sit faste job og leve af at være selvstændig sexolog og parterapeut med speciale i kærlighed.

Hendes forskellige online-produkter giver ikke kun penge i banken, men også stor frihed til at holde fri, når det passer hende og familien.

Indholdet er vigtigere end designet

Hjemmesidens indhold har Maj selv produceret - og det er netop indholdet, der er den vigtigste årsag til, at hun har så stor succes med online markedsføring.

Maj Wismann har nemlig ikke kun gode produkter - men også rigtig god føling med sin målgruppe.
Hun lytter til sine kunder - og tager udgangspunkt i deres behov frem for i sine egne. Og allerede her gør hun det bedre end de fleste. Mange er nemlig alt for optaget af at skrive om sig selv, egen forretning, egen viden, egen verden.

Gratis produkter baner vejen for at sælge

Maj tager udgangspunkt i andres problemer - og omsætter sin viden til artikler, som hun ofte serverer gratis.
Og man kan faktisk tjene rigtig mange penge på at forære sin viden væk.
De gratis produkter (artikler, ebøger etc.) er gode til at vise potentielle kunder, hvad du kan, hvad du ved, hvem du er, hvad du står for, hvordan du arbejder … og det gør det nemt for andre at vurdere, om du er værd at bruge tiden og pengene på.

Sælg din viden - og gør det nemt for kunderne at købe

Maj sælger også sin viden. Og på forskellige måder.

At lave webshop kan være en både dyr og kompliceret affære, men det har Maj løst hurtigt og enkelt ved at bruge en online service, der hedder Zenbilling. Det er er service, der koster penge, men du kommer hurtigt og nemt i gang med online-salg og slipper for en dyr og tidkrævende webshop.

Det er nemt at sælge mere til folk

Sidst - men ikke mindst - sørger Maj for at holde kontakt med sine kunder via et nyhedsbrev. Det sender hun i øvrigt også via Zenbilling. Men hun kunne også vælge MailChimp, Aweber eller andre nyhedsbrev-moduler.

Fordelen ved nyhedsbrevet er ikke mindst, at hun ikke passivt venter på, at kunder tilfældigvis husker at komme forbi hendes website… Maj  er proaktiv, som det hedder på moderne dansk og henvender sig til kunderne, når hun har noget på hjerte.

I øvrigt er det ofte sværere at få en kunde - end det er at sælge mere til en, der har købt noget tidligere. Derfor gælder det om at bevare en positiv kontakt til dine kunder. Eksempelvis via et nyhedsbrev.

Derudover bruger Maj flittigt Facebook, hvor hun jævnligt fortæller som sine produkter - og sig selv.

Det behøver ikke være en kamp at skaffe kunder

Gør du som Maj Wismann, kan du markedsføre dig effektivt online - endda uden nødvendigvis at bruge en masse penge på projektet.

Men lad mig lige aflive en myte. Du kommer ikke sovende til resultaterne. Har du et ordentligt produkt, den rigtige strategi og bruger du de samme værktøjer som Maj, kan du sælge til dine kunder, mens du sover - og se pengene trille ind i banken, mens du hygger dig med familien. Men det kan også være tidkrævende arbejde, hvis du vil gøre det hele selv.