Overskriften er en provokation. Du kan sagtens bygge en pæn hjemmeside selv. Men kan du bygge moderne website til online marketing?

Det er nemmere end nogensinde at samle en pænt designet hjemmeside.

Det sværeste er at lave det rigtige indhold og organisere det, så du tiltrækker masser af besøgende og forvandler dem til kunder.

Et moderne website til online marketing er et specielt produkt, der på mange måder er meget forskelligt fra den klassiske hjemmeside.

Mange hjemmebyggede løsninger er spækket med fejl, fordi det er lavet uden erfaring med online marketing.

Ofte er det ikke kun én, men mange og alvorlige fejl - som kan undgåes ved at skaffe sig viden i stedet for bare at gå i gang.

Et forkert lavet website kan betyde, at du får ualmindeligt svært ved at få gang i din business.

Et dårligt website kan skade din forretning så meget, at du var bedre tjent med at lukke websitet og lave et nyt. Er det lidt småusselt, kan DU være nok så dygtig - folk vil overse dig og passere forbi uden at værdige dig et blik!

Jamen enhver kan da installere WordPress…

Jada! Teknisk set har det aldrig været nemmere end nu at bygge sin egen hjemmeside, website eller blog.

Vælger du WordPress, tilbyder de fleste webhoteller en såkaldt one-click-installation. Stort set enhver kan installere sin egen WordPress på få minutter.

Har du sat alle flueben rigtigt?

At installere WordPress er ret let!
At oprette sider og blogindlæg er også!

  • Kunsten er at indstille WordPress rigtigt
  • Rigtig svært er det at organisere indholdet, så det bliver brugervenligt
  • Allersværest er nok at tiltrække besøgende og forvandle dem til kunder

Alt i alt er WordPress sværere, end de fleste tror!

Godt eller katastrofalt?

At noget umiddelbart virker nemt, er ikke ensbetydende med, at det er sikkert at gøre det selv.

Prøv at Google efter gør-det-selv-folk, der ville grave rende om huset til dræn.

Du ved ikke, hvad du ikke ved

Mange WordPress website er bygget på samme måde - af ivrige amatører, der ikke ved, hvad de ikke ved. Og som ikke er klar over, at bygningen kan ramle.

Hvad gør du for at undgå, at “huset” styrter sammen?

Rundt omkring på nettet kan du endog finde masser, der enten gratis eller for næsten ingen penge tilbyder at hjælpe dig med at bygge sådan en WordPress. Mange af dem har måske kun bygget en enkelt WordPress-løsning, to eller fem, før de tilbyder at gøre det for andre.

Lad en professionel kigge efter i de usynlige sømme

Du kan spare mange penge ved at bygge dit eget website - hvis du har god tid. Men gør du det selv, vil det være en god idé at lade en professionel kigge det efter.  Helst inden du begynder at lægge indhold på.

Med professionel mener jeg en, der både har det som sit professionelle hverv at bygge WordPress-løsninger - men som også har gjort det gennem længere tid og kan opvise mere end en håndfuld færdige løsninger.

Undgå fejl, der kan koste dig kunder og penge

Om dit website er godt eller katastrofalt, er ofte kun synligt for den professionelle håndværker med tusindevis af timers erfaring! Og jeg taler vel at mærke om fejl, der kan koste dig kunder.