Type 3 power: Ambition

Sørg for at have et website, der stråler af succes og resultater. Hvis nogen skal have masser af succeshistorier og testimonials fra tilfredse kunder, er det dig.
Hvis nogen skal hænge diplomer på væggen, medaljer om halsen, stille pokaler i skabet og sætte penge i banken, er det dig.

Sådan kan den resultatorienterende bruge sin kommunikationspower i markedsføring

Fortæl hvad du og dine kunder har opnået. Eksempelvis med testimonials, statistik og konkrete eksempler. Vis statussymboler frem. Fokuser på resultater frem for processer. Gem ikke dine testemonials væk på en salet

Tips til type 3 markedsføring

  • Sats på stilren luksus - undgå det hjemmelavede look
  • Præsenter dine ydelser som eksklusive
  • Sæt hellere prisen lidt for højt end for lavt
  • Fokuser på resultater frem for processer

Website til type 3 - den resultatorienterede

Fortæl dine succeshistorier! Vis, at du er i stand til at skabe succes for både dig selv og andre. Sæt ikke dit lys under en skæppe (det er sandsynligvis unødvendigt at sige det.)

Forhåbentlig har du ikke lært at undertrykke din begejstring over at vinde, score og have flotte statussymboler. Det er helt naturligt for dig at demonstrere dine gode resultater og din succes. Måske endda så meget, at du er en dårlig og irritabel taber?

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!