Type 7 power: Impulsivitet

Du vil helt naturligt tiltrække mennesker, der fascineres af netop disse personlighedstræk.

Din energi og dine mange ideer vil tiltrække folk, der tiltrækkes af handlekraft og ideer, men kan irritere de mere grundige og detaljeorienterede. Du vil være en stor inspirationskilde for mange.

Sådan kan du bruge din kommunikationspower i din markedsføring

Skru op for din evne til at se ting fra flere sider og komme på nye ideer. Du hænger sjældent fast i vaner og er fremragende til at hjælpe med udvikling.

Tips til perfektionistens markedsføring

  • Vis din evne til at få ideer
  • Hav hellere flere websites end ét, der mangler fokus
  • Forsøg at holde fokus - lidt, men godt

Website til type 7 - Den idérige

Er du et multitalent med mange jern i ilden, vil du have svært ved at holde fokus og skal derfor snarere satse på at have flere websites frem for at samle alle dine fokuspunkter på ét. Heller have flere websiters, der hver især har fokus på ét emne end lade ét website stritte i mange retninger og blive uoverskueligt for potentielle kunder.

Tommelfingerreglen er, at dit website med fordel kan henvende sig til én målgruppe.

Du kan godt spænde over flere emner, hvis blot målgruppen er den samme og har nogenlunde de samme behov. Men det er sjældent en god idé at henvende sig til mange og forskellige målgrupper på samme tid og samme website.

Den, der jager to harer, fanger ingen.
Kunsten for dig, og dit website, er at holde så meget fokus, at dine kunder kan fange dig og få en klar fornemmelse af dig.

Du er god til at brainstorme, ideudvikle, underholde, fortælle historier. Brug de evner på din website - på dine websites. Du kan næppe klare dig med et.

Få endnu flere læsere

Forny dine skrivevaner og din viden om webtekster og webdesign - så selv læsere med digitale hjerner og smartphone bliver fanget

Dejligt at du vil overraskes! Tjek venligst din mail. ... Og tusinde tak for din tilmelding!