At skrive gode tekster online - eksempelvis blogindlæg - handler ikke kun om hvad du skriver eller hvordan du skriver. Hvordan du præsenterer din tekst er mindst lige så vigtigt. Her får du effektive tips til at få flere læsere ved at gøre dine webtekster mere spændende at se på

Rådene herunder - og de indlæg der linkes til - handler ikke om at skrive godt.
Det handler om at præsentere teksten på den mest optimale måde.
Du kan tage enhver af de tekster du allerede har skrevet og gå i gang med at gøre dem pænere, mere appetitlige, mere læsevenlige.

Tilbyd mindre - hav færre valgmuligheder

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-crossroads-railway-dobruska-city-image32447588Gør din hjemmeside/blog mere overskuelig ved at tilbyde mindre. Det er altid nemmere af vælge en af to muligheder - end at skulle gennem 20 valgmuligheder for derefter at vælge den mest passende.

Det både kan og bør du indrette dit website og din blog efter:

Hav en mere overskuelig menu.

Hav færre kategorier.

Hav i det hele taget færre valgmuligheder og tilbud på dine sider.

Skriv til stressede mennesker

stress-tekstDine læsere er mere stressede og langt mere utålmodige, end du måske tror.  Gør det nemt at zappe og scanne din tekst.

Skriv som om alle dine læsere er stressede. Så gør du det nemt for dine besøgende.

Gør din tekst indbydende at læse og nem at overskue.

 

Gør din blog mere overskuelig

Organiser kategorier på din blog, så det bliver mere overskueligt.
Ryd op i dine kategorier og tags

Undgå at klatmale dine tekster

TAL IKKE MED STORE BOGSTAVERUdover at du generer dine læsere, hvis du klatmaler og får tekst til at ligne link, så skaber du også problemer for dig selv, hvis du roder alt for meget med at formatere dine tekster på forskellige måder.

Du kan formatere tekst på den rigtige måder - og du kan gøre det, så du ender med store problemer.

Du skal eksempelvis passe meget på, hvis du kopierer tekst fra Word, fra PDF-filer eller andre dokumenter. Du risikerer nemlig at få koder med, der vil skabe problemer.

 

 

Pas på ikke at narre folk med farvet tekst

farvepaletBruger du farve på tekst, der ikke er link, risikerer du at vildlede, forvirre og irritere. De fleste reagerer nemlig på farvet tekst med at tro, at det er link.

Sådan styrer du billeder i WordPress

Du kan bruge billeder på mange måder - og jeg ved, at det driller mange at styre deres placering. Her har du en guide med nogle få og simple tricks til at få styr på billederne i WordPress.